Flexibiliteit en glansprestaties uit Duitsland

Kaminodur is de verzamelnaam voor een hele productlijn van prefab schoorsteensystemen uit RVS. Ze worden geproduceerd bij Witzenmann, een Duitse fabrikant van allerhande stukken uit hoogwaardig inox. In het Kaminodur-gamma zijn enkelwandige, dubbelwandig geïsoleerde en concentrische prefab schoorstenen in inox opgenomen.

Close

Prefab schoorstenen uit roestvast staal

Een groot voordeel van de Kaminodur-systemen is de multi-inzetbaarheid ervan. Ze zijn geschikt voor rookgasafvoer bij verbranding van eender welke brandstof, kunnen gebruikt worden voor zowel over- als onderdruksystemen en zijn ontwikkeld voor zowel particulier als industrieel gebruik.

De montage gebeurt ofwel op de buitengevel van een gebouw ofwel in de schoorsteenschacht. De diameters variëren van klein tot groot.

EcoThermia en Kaminodur

EcoThermia en Kaminodur streven dezelfde doelen na: constante kwaliteit leveren die bijdraagt aan de hoogwaardigheid van de installatie van de eindconsument. De in Duitsland vervaardigde prefab schoorsteensystemen voldoen aan de eisen van ons bedrijf: kwaliteit aan een scherpe prijs, een efficiënt en flexibel installatieprocedé en een onberispelijk eindresultaat.