Regenwaterafvoer

Regenwaterafvoer

Een nieuwe afvoer zonder afbraakwerken

In sommige gebouwen zitten verticale afvoerbuizen ingebouwd. Gewoonlijk zijn die gemaakt uit staal, beton of asbestbeton. Vaak zijn die buizen beschadigd door corrosie of door bewegingen van het gebouw. Zulke beschadigingen zijn moeilijk te repareren. In veel gevallen moeten de muren opengebroken worden.

Met het FuranFlex afvoersysteem lost u uw afvoerproblemen handig op. Wij plaatsen een nieuwe afvoer zonder te breken.

Vermijd corrosie

De gebogen afvoerbuis aan de bodem van de liner moet wel voorzien zijn op corrosie. Daarom werken we met bijvoorbeeld polyethyleen of PVC voor die onderdelen. Het regenwater bevat immers schurende bestanddelen, zoals zand en kiezels, die geen schade toebrengen aan de verticale wanden, maar wel aan gebogen en horizontale stukken. De nieuwe FuranFlex schoorsteenvoering is dus niet onderhevig aan corrosie.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de toevoermond op het dak perfect uitgevoerd is, zodat de aansluiting aan de dakisolatie naadloos is en er geen water onder kan komen. Onze installateurs werken met de grootste zorg om zulke problemen uit te sluiten.

Een tubering met Furanflex als ideale oplossing voor uw reparaties?

type projecten

Zowel nieuwbouwprojecten als schoorsteenrenovaties kunnen rekenen op een gepersonaliseerde traject, volledig op maat.

onze producten

FuranFlex is de revelatie qua schoorsteenvoeringen. De snelle installatie en een uiterst minimum aan afbraakwerken maakt FuranFlex voor vele de uitgelezen oplossing.

FURANFLEX

Aardgas, mazout en propaan. Geschikt voor verwarmingsketels en ventilatiekanalen.

FURANFLEX RWV

Hout, pellets en kolen. Geschikt voor kachels en haarden.